Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor exacte tarieven kunt u de website van uw pakketdienst raadplegen.  Om gebruik te maken van het retourrecht kunt u contact met ons opnemen via info@flyingpencil.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product ongeopend, in goede orde en in de originele verpakking ontvangen is.

Indien het product en/of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@flyingpencil.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Indien wij uw bestelling nog niet verzonden hebben, kunnen wij het bezorgadres nog wijzigen.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.