Binnenkort verkrijgbaar: De memoires van luchtvaartpionier Jan Bach

2018 belooft nog meer goeds! Er staat namelijk een tweede publicatie op de planning voor de zomer/herfst van dit jaar: “De vervlogen jaren. De memoires van luchtvaartpionier Jan Bach.” Jan Bach (1905-1970) had een zeer interessante carrière en speelde een belangrijke rol in zowel de Nederlandse burger- als militaire luchtvaart. Zo komen zijn beginjaren als vlieger uitvoerig aan bod, maar ook zijn Indië-tijd als vlieger van de Marine Luchtvaartdienst. Zeer interessant zijn ook de belevenissen van Bach als commandant van Ypenburg tijdens de meidagen 1940. Ook zijn tweede carrière als tandarts was zeer succesvol, maar het hart van Jan Bach lag toch bij de luchtvaart. Zo klom Bach op tot Generaal bij de Koninklijke Luchtmacht en kwam regelmatig Prins Bernhard op zijn pad tegen.

Zijn memoires lezen als een spannend jongensboek en wordt mooi geïllustreerd met veelal niet gepubliceerde foto’s en tekeningen. Deze uitgave is een must-have voor ieder luchtvaartonderzoeker en –enthousiasteling! Binnenkort meer nieuws op onze website over deze verwachte publicatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.