‘Vervlogen Jaren’ van Jan Bach gepresenteerd in Aviodrome Lelystad op 30 november 2018

Vrijdag 30 november 2018 is het boek ‘Vervlogen Jaren. De memoires van luchtvaartpionier Jan Bach’ gepresenteerd in het Aviodrome te Lelystad. Hierbij waren circa 50 genodigden aanwezig. Na een korte introductie door onze collega Thierry van den Berg, nam dhr. Will Porio het woord waarbij hij de toehoorders meenam naar de geschiedenis van de zaal (oude Schiphol stationsgebouw). Vervolgens vertelden de beide zonen van Jan Bach, Boudewijn en Govert Jan, over hun vader en wat hij betekend heeft. Hierna werden de eerste twee exemplaren van het boek uitgereikt aan dhr. Will Porio en Josh, de kleinzoon van Boudewijn. Aansluitend werd de presentatie feestelijk gevierd met een hapje en drankje(s) in de naastgelegen kantine van het oude Schipholgebouw.

Klik hier om een exemplaar van het boek te bestellen.

Collega Chris ontving op een originele wijze de genodigden! (copyrights: Flying Pencil NL B.V.)

Boudewijn over de boor van tandarts Jan Bach. (copyrights: Flying Pencil NL B.V.)

Gebroeders Bach: Govert Jan (l) en Boudewijn (r). (copyrights: Flying Pencil NL B.V.)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.