NIEUW: ‘Vervlogen Jaren. De memoires van Luchtvaartpionier Jan Bach.’

Jan Bach (1905-1970) bouwde een imposante carrière in de Nederlandse en voormalig Nederlands-Indische luchtvaart op tijdens een periode waarin de luchtvaart enorme stappen vooruit maakte: van eenvoudige dubbeldekkers tot aan straaljagers en grote intercontinentale passagiersvliegtuigen toe. Bach vloog tijdens zijn loopbaan op zo’n 50 verschillende typen vliegtuigen. Hoewel Bach bij het grote publiek niet bekend was, heeft hij veel betekend voor de (inter)nationale luchtvaart. Noodgedwongen door de Duitse bezetting van Nederland pakte Bach de studie tandheelkunde op en wist ook hier zijn sporen te verdienen in een kort tijdsbestek.

Jan Bach heeft enkele jaren voor zijn dood in 1970 zijn memoires op papier gezet. De memoires zijn tientallen jaren – ongelezen – blijven liggen op zolder, totdat zijn beide zonen Boudewijn en Govert Jan het manuscript ontdekten.

Het boek ‘Vervlogen Jaren. Memoires van Luchtvaartpionier Jan Bach‘ is een luxueuze uitgave, voorzien van een harde kaft, stofwikkel en leeslintje. Het boek is gedrukt op A4-formaat en telt 192 pagina’s. Met ruim 200 foto’s, tekeningen en kaarten (waarvan enkele niet eerder gepubliceerd) zijn de memoires van Jan Bach rijkelijk geïllustreerd. Aan de tekst zelf is zo min mogelijk gesleuteld zodat de authenticiteit ervan bewaard is gebleven. Hierdoor zijn de memoires bijzonder plezierig om te lezen en nemen de lezer op een persoonlijke en informele wijze mee in zijn belevenissen. Op enkele plekken in het boek hebben de zonen van Jan Bach bepaalde zaken van context voorzien.

De kostprijs bedraagt € 34,00 exclusief verzendkosten (+€3,80). Maar wie vóór 28 november 2018 het boek bestelt, betaalt géén verzendkosten! U ontvangt het boek vanaf 30 november 2018.

Voor meer informatie: flyer-front-combi

Klik hier voor het bestellen van ‘Vervlogen Jaren. Memoires van luchtvaartpionier Jan Bach.’

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.