Boekbespreking ‘Vervlogen Jaren’ in magazine ‘Logboek, Historisch Luchtvaart’

In de februari 2019 editie van het magazine ‘Logboek, Historische Luchtvaart‘ – een uitgave van ‘DDA Classic Airlines‘ – is een uitgebreide boekbespreking van Vervlogen Jaren. De memoires van luchtvaartpionier Jan Bach’ opgenomen. Zie hier de recensie Vervlogen Jaren. Voor meer informatie over het magazine ‘Logboek, Historisch Luchtvaart’: zie https://www.dutchdakota.nl/nl/media/logboek-magazine/

 

Boekbespreking Vervlogen Jaren. De memoires van luchtvaartpionier Jan Back. Met toestemming van magazine Logboek Historische Luchtvaart [DDA Classic Airlines] editie februari 2019, jrg. 10, nr. 1 via de heer C. Munk. (c) Logboek Historische Luchtvaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.