VOORJAARSACTIE 2020

BOEKPRESENTATIE SPIONAGE, ARRESTATIE EN MOORD AAN DE IJSSEL OP 3 APRIL 2020 TE OXERHOF IS AFGELAST

Vanwege de maatregelen van de Nederlandse regering ten aanzien van het Corona-virus gaat de presentatie van het pas verschenen boek SPIONAGE, ARRESTATIES EN MOORD AAN DE IJSSEL‘ van auteur Huub van Sabben op 3 april 2020 te Oxerhof helaas niet door. De presentatie zal hopelijk later dit jaar plaatsvinden. Wanneer precies is geheel afhankelijk van de duur van de getroffen maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Om deze spannende tijd goed en lezend door te komen is vanaf 1 april 2020 voorjaarsactie gestart: Bestelt u een of meerdere boeken bij ons, dan zijn de verzendkosten gratis. Bestelt u twee of meer boeken bij ons dan ontvangt u ook nog eens een gratis exemplaar van het bijzondere boek “VERVLOGEN JAREN. MEMOIRES VAN LUCHTVAARTPIONIER JAN BACH*” ter waarde van €34,00. Kijk in onze webshop voor de beschikbare titels.
(*zolang de voorraad strekt)

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om ons website verkeer te analyseren.

  • No products in the cart.